Bursa'da polise satırlı saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2010 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda gürültü yaptıkları için uyarılan iki kişi, görevlilere ve polis ekiplerine satırla saldırdı.

Takviye polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yanlarındaki genç kızın boğazına bıçak dayayan zanlılar, biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, kız arkadaşı Nigar Y. (21) ve M.A.Y. (17) ile pikniğe giden Ahmet Y. (28), gün boyunca bu kişilerle alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkol almaya devam ettiği öğrenilen 3 arkadaş, kamyonetlerini yıkatmak için Bursa-Ankara yolunda bulunan Alan A'ya ait akaryakıt istasyonuna geldi.

Burada araçtan inerek nara atan Ahmet Y, görevliler tarafından uyarıldı. Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu Ahmet Y, istasyon çalışanlarına satırla saldırdı. Bu sırada yakıt almak için istasyona gelen bir polis ekibi, olaya müdahale etmek istedi.

Ahmet Y. ve arkadaşı M.A.Y, uyarılara rağmen istasyon görevlileri ve polis memurlarına saldırıyı sürdürdü. Bir polis memurunun satırla elinden yaralandığı olayın büyümesinin ardından bölgeye takviye polis ekipleri geldi.

Yakalanacaklarını anlayan zanlılar, bu kez yanlarında bulunan kız arkadaşları Nigar Y'yi, boğazına bıçak dayayarak öldürmekle tehdit etti.

Biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilen zanlılar, gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber