Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kavga çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2010 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Büyükşehir Belediyesi başkan vekili seçimi için toplanan mecliste kavga çıktı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in, kavga sırasında, "İstersem bu meclisi fesh ederim" sözü dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, saat 14.00'de başlaması gereken meclis toplantısına yaklaşık 25 dakika geç geldi.

Bu sırada salonda bulunan MHP'li meclis üyelerinden Ahmet Asaf Uslu ayağa kalkarak, "Sayın başkan meclisi 25 dakika geç açtınız. Bunun için özür dilemelisiniz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, "Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?" diyerek, Ahmet Asaf Uslu'nun üzerine yürüdü. Sözlü başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Salondaki meclis üyeleri, Mustafa Tuncel ile Ahmet Asaf Uslu'nun arasına girerek kavgayı ayırmaya çalıştılar. Karşılıklı küfürleşmelerin yaşandığı mecliste, kavgayı ayırmak diğer üyelere düştü.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, "Bu meclisi ben yönetiyorum. Hiç kimse bana işimi öğretemez. İstersem bu meclisi fesh ederim." diye konuştu.

Bu gün saat 17.00'de toplanmak üzere meclise ara verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber