Hava sıcaklıkları artacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2010 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; sıcaklıklar kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Türkiye'nin iç ve doğu kesimleri ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor.

Sıcaklıklar kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bazı illerde hava şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 32

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 34

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, batı ilçeleri (Elmalı, Korkuteli ve Kumluca) kısa süreli sağanak yağışlı 32

SAMSUN: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 30

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. 22

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 36

-BÖLGELERDE HAVA-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bölgelerde hava şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri zamanla parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Isparta, Burdur, Antalya'nın batı ilçeleri (Elmalı, Korkuteli ve Kumluca) ile Adana'nın kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusu (Ankara,Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Karaman) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu zamanla bölgenin iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber