Öğretmen Özgür Yünkül, kayıp babasına Babalar Günü kavuştu

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 22 Haziran 2010 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. Ancak baba-kız aynı gün eve dönerken kaza geçirerek öldü

AHMET KORKMAZER

NEVŞEHİR/ISPARTA - Adıyamanlı öğretmen Cenk Doğan'ın yönetimindeki otomobil, önceki gün akşam saatlerinde, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle bir akaryakıt istasyonunun çıkıyındaki elektrik direğine çarptı. Doğan yaralandı. Nişanlısı Öğretmen Özgür Yünkül hurdaya dönen otomobilde, babası Yüksel Yünkül ise Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde öldü.

Kaza, bir aile dramını da ortaya çıkardı. Adıyaman'da öğretmenlik yapan Özgür Yünkül'ün zihinsel engelli babası 60 yaşındaki Yüksel Yünkül bir süre önce Adıyaman'daki evinden çıkıp kaybolmuştu.

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp babayı bulduklarını haber verince 27 yaşındaki genç öğretmen, evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Cenk Doğan ile birlikte, sevinç içinde yola çıktığı öğrenildi. Babalar Günü'nde birbirlerine kavuşan ve aynı gün ölen baba kız, ailelerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan Cenk Doğan'ın ise tedavisi sürüyor.

İzin dönüşü acı

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde de şerit ihlali yapan otomobil, otobüsle çarpıştı. Kazada, otomobili kullanan ve yıllık izinden dönen Uzman Çavuş Teyfik Tekeli ile eşi Tennzile ve yakınları 14 yaşındaki Gül Kula yaşamını yitirdi, dokuz kişi yaralandı.

Otobüs asılı kaldı

Çarpışma sırasında otomobil hurdaya dönerken, içinde 46 yolcusu bulunan otobüs yolun sol tarafına savruldu. Ön kısmı köprüden aşağı sarkan, arka kısmı ise yaklaşık 2 metre yukarıya kalkan otobüsün aşağıya düşmemesi büyük bir faciayı önledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber