21 Temmuz 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitler toprağa veriliyor: Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Turgay Yılmaz Nevşehir-Avanos, Uzman Çavuş Ayhan Say Hatay-Dörtyol, Uzman Onbaşı Samet Yılmaz Manisa-Turgutlu, Piyade Üsteğmen Çetin Aylar Tokat-Turhal, Uzman Çavuş Mesut Keklikçi Gaziantep-İslahiye, Onbaşı Hakan Yutkun Bursa, Van'ın Gürpınar ilçesinde şehit olan Çavuş Serdar Yeşilyurt ise Adana-Kozan'da toprağa verilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısına katılacak. Erdoğan, Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal'ı kabul edecek. (11.00-17.00)

Dünya Parlamento Başkanları Konferansı için gittiği Cenevre'deki programını tamamlayan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin Ankara'ya dönecek. (17.25)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Akdeniz İş Konseyi Başkanı Andrea Cannino'yu kabul edecek. Egemen Bağış başkanlığında, AB Genel Sekreterliği'nde 21. İç Koordinasyon Uyum Toplantısı yapılacak. (11.30/14.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu kabul edecek. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de 'Maden Kanunu Uygulama Yönetmeliği Hazırlık Çalışması Toplantısı'nın açılışına katılacak. (15.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, bakanlıkta çocuklara yönelik yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ''Lider Çocuk Tarım Kampı''nı ziyaret edip, çocuklar için bakanlıkça hazırlanan ''Yaz Tatili Kitabı'' dağıtacak. Bakan Eker, Polatlı'da hububat silolarının açılış ve devir teslim törenine katılacak. Eker, toplu un sanayi fabrika açılış törenine katıldıktan sonra Polatlı Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (11.00-14.30-16.00-17.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndaki basılı bilgi ve belgelerin E-Devlet hizmetlerinde kullanılabilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalayacak. (11.00)

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi Standardizasyon Teşkilatı Genel Sekreteri Anwar Alabdulla, TSE'de düzenlenecek törenle mutabakat zaptı imzalayacaklar. (10.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, TOBB Birlik Merkezi'nde, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "Kamu-Özel Sektör Çevre ve İklim Değişikliği Toplantısı"na katılacak. (10.00)

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı Arzakçı: Kürtlerin referandumda 'evet' demesi en doğal haklarıdır. MHP'li eski başkan Güneydoğu'da 'evet' kampanyası başlatacak

CHP heyeti temaslarını sürdürecek. Diyarbakır'da bulunan CHP heyeti, rozet takma törenine katılacak. Heyet Ergani ilçesinde de temaslarda bulunacak. (10.00)

Buca Belediyesi ile Tümbel-Sen arasında yapılacak toplu iş sözleşmesi törenine KESK Genel Başkanı Sami Evren ve Tümbel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara katılacak. (14.00)

6. Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası Kayseri'de yapılıyor. Hayrünisa Gül'ün programın ilk güne katılımı iptal oldu.

Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut ile Konya'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında kapılarını öğrencilere açacak İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin tanıtım toplantısına katılacak. (19.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Bursa'da '1 Milyonuncu Doblo Üretim Töreni'ne katılacak. Bakan Ergün ayrıca Oyak-Renault Otomobil Fabrikası'nı ziyaret edecek (12.00/14.00)

BTSO bu yıl 13.'sü tamamlanan "Bursa'daki 250 Büyük Firması Araştırması"nın 2009 yılı sonuçlarını açıklayacak. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt genelinde yaptığı mitingleri dolaşarak, yankesicilik yaptığı belirlenen çete, Bursa'da yakayı ele verdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Afganistan ziyareti çerçevesinde Cevizcan İl İmar Ekibini törenle hizmete açacak, Afganistan'a ambulans hibe törenine katılacak.

SPOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı için Danimarka üzerinden Faroe Adaları'na gidecek. (08.45)

Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, başarılı tenisçilere ödül verecek. (10.00)

Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nın sponsoru Atilla Cömert, turnuvadaki çarpıklıklar ve boks federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç'le ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Turkcell Süper Lig'de 2010 - 2011 sezonu fikstür çekilişi yapılacak. (14.00)

Fenerbahçe ile Galatasaray, Almanya'da Spor Toto Dostluk Kupası'nda karşı karşıya gelecek. (21.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber