Çetin Doğan yoğun bakımdan çıktı - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2010 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çetin Doğan'ın avukatı Hüseyin Ersöz, Doğan'ı Doktor Siyami Ersek Hastanesi'nde ziyaret etti.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Hüseyin Ersöz, Çetin Doğan'ın sağlık durumuna ilişkin şöyle konuştu:

"Müvekkilimiz göz altına alındıktan sonra yüksek tansiyon teşhisiyle Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tetkiklerin sonucunda müvekkilimizin ciddi bir kalp krizi riski ile karşı karşıya olduğu belirtildiğinden daha önce sevk edildiği Siyami Ersek Hastanesi'ne sevk edildi. Dün bütün geceyi, acilde müşahede altında geçirdi. Göğsündeki daralma ve yüksek tansiyon bu müşahedealtında olmayı gerektiriyordu. Bu süreçte dün bir kalp krizi riski ile müşahede altına alındı. İlaç verildi ve damar yolları açılmaya çalışıldı. Hala aynı ciddiyetini koruyor. Göğsündeki ağrılar da devam ediyor. Normal odaya alındı. Burada tutulmasının takdiri doktorlara ait" dedi.

Çetin Doğan'ın psikoloji nasıl şeklindeki bir soruya Ersöz, "Kendisi üzgün. Teslim olmasa da kendisi İstanbul'a gelecekti. Hukuka aykırı olarak gözaltına alındı. Kendisi bu yüzden üzgün. Zaten rahatsızlığının nedeni de bu gözaltı işlemi." diye konuştu.


YOĞUN BAKIMA ALINDI

Balyoz davasında yakalama emri çıkartılan ve dün akşam saatlerinde Bodrum'dan İstanbul'a getirilen eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın avukatı Celal Ülgen, müvekkilinin Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındığını söyledi. Ülgen, müvekkili hakkında verilen karara da itiraz ettiklerini açıkladı.

YAKALAMAYA İTİRAZ

''Balyoz Planı'' davası sanıklarından eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, emekli Tuğgeneral Süha Tanyeli ile Albay Dursun Çiçek hakkındaki yakalama emirlerine itiraz edildi.


Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelen Doğan, Tanyeli ile Çiçek'in avukatları Celal Ülgen, Hüseyin Ersöz ve Serkan Günal, yakalama kararlarına ilişkin itirazda bulundu.

Avukatlar, ayrıca, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinin heyetine yönelik reddi hakim talebini içeren dilekçeyi mahkemeye sundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan avukat Ülgen, dün hakkında Bodrum Havalimanında gözaltı işlemi yapılan, İstanbul'a geldikten sonra Adli Tıp Kurumunda muayeneden geçirilip Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde tedavi altına alınan Çetin Doğan'ın kalp krizi geçirme tehdidi altında olduğu için saat 03.00'ten beri yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber