Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ağustos 2010 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile zamanla Güney ve İç Ege'de batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklığının; güney, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (güneş çarpması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARAAz bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik) pus görülecek.

EGEAz bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZDoğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Adana ve Mersin çevrelerinde pus görülecek.

İÇ ANADOLUAz bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZAz bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde (Zonguldak ve Bartın) pus görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLUDoğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLUAz bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber