4 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2010 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YAŞ toplantısı sonunda alınan kararların bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayının ardından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da, Lale Mansur ve beraberindeki heyet ile TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert'i ayrı ayrı kabul edecek. (13.30/14.30)

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. CHP Parti Meclisi, Gürsel Tekin'in MYK üyeliği konusunda kararını da verecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu PM'den sonra Altındağ ve Mamak Tuzluçayır'daki mitinglere katılacak. (10.00/16.00/18.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenlenecek

Ordu'daki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin için Adana'da cenaze töreni düzenlenecek.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda Tarım Sektörü İhracatçı Birlikleriyle bir araya gelecek. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kazan'da Kara Ulaştırması Mevzuatı Bilgilendirme Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul edecek. (16.30)

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, referandumda 'evet' kampanyasını İzmir'in Tire ilçesinde başlatacak. (14.00)

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Ankara Koordinasyon Kurulu, 657 Sayılı Yasa'da yapılacak değişikliklerle ilgili İnşaat Mühendisleri Odası'nda kamuoyunu bilgilendirme sunumu yapacak. (19.00)

5 günlük resmi bir ziyaret için Londra'da bulunan Pakistan Cumhurbaşkanı Ali Zerdari'nin bugün Başbakan David Cameron ile bir araya gelecek.

SPOR

İstanbul'da oynanan ilk maçta Sırp rakibi OFK Belgrad'la 2-2 berabere kalan Galatasaray, rövanş maçı için Sırbistan'a gidecek. (11.00)

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Young Boys ile 2 - 2'nin rövanş için karşı karşıya gelecek. (21.15)

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Schuster basın toplantısı düzenleyecek. Siyah-beyazlı ekip, maçın son çalışmasını da yaparak kampa girecek. (17.30 / 18.00)

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş'a konuk olacak olan Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen İstanbul'a gelecek. Konuk ekibin teknik direktörü Pavel Vrba basın toplantısı yapacak. Konuk takım son çalışmasını da maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda yapacak. (13.00/19.00/20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber