Mersin Valiliği, plastik mermi olayı ile ilgili inceleme başlattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2010 18:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Mersin Valiliği korsan gösteriler sırasında bir vatandaşın plastik mermi ile yaralanması olayı ile ilgili inceleme başlattı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada 16 Ağustos 2010 Pazartesi günü saat 18.00 civarında Akdeniz ilçesi Sümer Mahallesi'nde meydana gelen korsan gösteri ve akabinde gerçekleşen polis memurlarına ve polis merkezine yönelik saldırı sonrasında gelişen olaylarda Nezir Borak isimli vatandaşın yaralandığı belirtildi. Vatandaşın Mersin Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde yapılan ilk müdahale sonrasında, ileri tetkik ve tedavi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, sağlığına kavuşması için tıbbi tüm imkânların kullanıldığı kaydedildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay ile ilgili olarak adli tahkikat başlatıldığı ifade edilen açıklamada, olayın idari yönden incelenmesi ve soruşturulması için de Valilikçe İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep edildiği ve adli ve idari tahkikat sonuçlarına göre, gereğinin en hassas şekilde yerine getirileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber