Kılıçdaroğlu, ?kirli pazarlığın' içeriğinde sorun görmedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2010 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıçdaroğlu, Yargıtay Üyesi Aktan'ın, ?Hayır için Öcalan'a ihtiyaç var? ifadesi sorulunca ?İçeriği önemli değil, yasa dışı dinleme? dedi

? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNNTürk'te, Yargıtay Üyesi Hamdi Yaver Aktan'ın ait ses kaydını değerlendirdi. Atan'ın ?Hayır için Öcalan'a ihtiyaç var. Kaos çıksın, yararlanırız? dediği ses kaydı için ?İçeriğinin önemi yok. Hukuksuz dinlemelerdir? dedi. Aynı ses kaydı için Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, ?Bir Yargıtay üyesi böyle konuşmaz? demişti.

?BİZİM HİÇBİR PANODA AFİŞİMİZ YOK'

Kılıçdaroğlu, ?Müslüman kadınların rahibe gibi giyinmemesi için evet? yazılı afişler için ise kendilerinin asmadığını söyledi ancak afişlerin olduğu panonun CHP'li Avcılar Belediyesi'ne ait olmasına değinmedi. ?Kim asmış araştırıyoruz. Bizim hiçbir panoda afişimiz ? dedi.

BAŞÖRTÜSÜNDE İMZASINI İNKAR ETTİ

CHP lideri, ?Başörtüsü sorunu' konusunda ise, ?Hükümet Anayasa değişikliği getirsin, yapalım? dedi. ?Daha önceki düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi'ne götürmüştünüz. Çelişki değil mi? diye sorulunca ise, ?Yasaya gerek yok, ama onlar yasa ile çözülsün istiyor? dedi.

Berhan Şimşek: O afişi bir üyemiz yaptırmış kaldırdık

İstanbul Avcılar'da asılan ve üzerinde ?Müslüman kadınların rahibe gibi giyinmemesi için evet? yazılı afiş CHP tarafından kaldırıldı. CHP'li belediye ait bildborlara asılan afişleri kendilerinin yaptırmadığını savunan İl Başkanı Berhan Şimşek, ?Bir partilimiz yaptırmış. Kim olduğunu araştırıyoruz. Suç duyurusunda bulunacağım? dedi. Avcılar İlçe Belediyesi'nin bildboardlarına yapıştırılan ve üzerinde ?Bu panayo izinsiz reklam yapıştırmak yasaktır. İzinsiz asanlar hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır. Avcılar Belediye Başkanlığı? yazısı dikkat çeken afişlerin haberler üzerine kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber