ÖSYM'den sınava giriş kimlik belgesi açıklaması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2010 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ÖSYM'den yapılan açıklamada, adayların ertelenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ile Önlisans/Ortaöğretim düzeyindeki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS), adreslerine gönderilen eski tarihli Sınava Giriş Kimlik Belgeleri ile gireceklerinden bu belgelerini dikkatle saklamaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada, 18-19 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan TUS ve 26 Eylül tarihinde yapılması planlanan Ortaöğretim/Önlisans KPSS'nin sınav merkezlerine göre aday atamalarının yapıldığı anımsatılarak, Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin adaylara postalama işlemlerinin tamamlanmış bulunduğu kaydedildi.

Sınav tarihleri ertelenen TUS ve KPSS'nin uygulanacağı yeni tarihlerinin kesinlik kazandığında adayların sınav yeri atamasının yeniden yapılmayacağının altının çizildiği açıklamada, ''Yeni bir Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar ertelenen bu iki sınava, adreslerinde gönderilen eski tarihli Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile gireceklerinden bu belgelerin dikkatle saklanması gerekmektedir'' ifadesine yer verildi.


2010-Basın Duyurusu-TUS ve KPSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri(07.09.2010)

BASIN DUYURUSU

(07 Eylül 2010)

18 - 19 Eylül 2010 tarihlerinde yapılması planlanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve 26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan Kamu Personel Seçme Sınavlarının (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) sınav merkezlerine göre aday atamaları yapılmış olup Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin adaylara postalama işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır. Sınav tarihleri ertelenen TUS (Sonbahar Dönemi) ve KPSS (Ortaöğretim/Önlisans) sınavlarının uygulanacağı yeni tarihler kesinlik kazandığında adayların sınav yeri ataması yeniden yapılmayacak ve yeni bir Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar ertelenen bu iki sınava, adreslerine gönderilen eski tarihli Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile gireceklerinden bu belgelerin dikkatle saklanması gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber