Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Eylül 2010 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Rize ve Hopa ile sabah saatlerinde Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 6 ila 8 derece azalacak, güneybatı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Kuzey ve kuzeybatı, ülkemizin güneydoğusu ile zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ VE HEYELAN UYARISI: Yağışların Rize ve Hopa ile sabah saatlerinde Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, Su baskını, Heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden sonra bölgenin doğusu hafif sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Doğusu ile zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde İskenderun çevreleri sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Kuzey ve doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı ve Sivas çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın, öğleden sonra bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Rize ve Hopa ile sabah saatlerinde Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Kuzeyi ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Erzurum çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber