Vergi Dairesi Müdürleri de gazetede ilan yayınladı

Haber Giriş : 11 Mart 2005 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMUOYUNA DUYURU

Sayın Başbakanım,
Sayın Maliye Bakanım
Sayın Milletvekillerimiz,
Sayın istanbul Milletvekilleri...

Bizler Maliye Bakanlığı çalışanları olarak yeniliklere açık insanlarız. Fakat TBMM Plan ve bütçe komisyonuna gelen Gelir idaresi Başkanlığı'nın teşkilat ve görevleri hakkındaki kanun tasarısında biz Vergi Dairesi Müdürleri, Takdk Komisyonu Başkanları, Müdür Yardımcılarının ve Şeflerin kadrolan tamamen kaldırılmaktadır, işyerlerinde ise memur ve uzman memurlar arasında maaş yönünden korkunç uçurum bulunmaktadır.

Bizler bugüne kadar istanbul olarak ülkemizin vergilerinin %45'ni toplamaktayız. Bu durumu sizler gururla kamuoyuna anlatıyorsunuz, bizlerde ülkemize yaptığımız bu katkıdan dolayı kıvanç duyuyoruz.

Vergilerin toplanması için her, zaman canla başla çalıştık, görev yaparken arkadaşlarımızı şehit verdik, tatil günlerinde, bayramlarda, gece gündüz demeden her ortamda görev yaptık, yapmaktayız; Bundan böyle de yapmaya devam edeceğiz.

Bizler yeniliğe açığız; Sizden istediğimiz şudur; Bugüne kadar bu sistemin yükünü bizler çektik, bu geçiş sürecinde herhangi bir şart aranmaksızın bütün memurları bir kereye mahsus Gelir Uzmanlığına atamanızı bekliyoruz. Çünkü biz vergileri toplayan çalışanlar olarak aynı işyerinde aynı işi yaptığımız arkadaşlarımızla farklı ücret ve muameleye tabi tutulmak istemiyoruz. Bu kanun tasarısı böyle Kanunlaşırsa çalışma banşının bozulacağından şüphe yoktur.

Sayın Milietvekillerimiz çalışma koşullarımızı yerinde görmek üzere sizleri Vergi Dairelerine bekliyoruz.

Saygı ile Kamuoyuna Duyurulur.

TÜRK BÜRO-SEN İSTANBUL ŞUBELERİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber