Cezaevi firarisi yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2010 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Bartın Cezaevi'nde adam öldürmek sucundan hükümlü bulunan ve cezasını çekerken geçtiğimiz günlerde firar eden mahkum Düzce'de yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, adam öldürmek suçundan 2002 yılında 30 seneye mahkum olan ve cezaevine gönderilen R.O. bir süre sonra Zonguldak Bartın Cezaevinden firar etti. Düzce Emniyet Müdürlüğü 22.09.2010 günü saat 17.30 sıralarında Kom Şube Müdürlüğü nce yapılan istihbarı bilgilerde adam öldürmek suçundan hükümlüyken firar eden R.O, isimli şahsın sürücülüğünü İ.K. isimli şahsın yaptığı bir araç ile Düzce'ye gelecekleri yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, aynı gün bahsi geçen araç ile Akçakoca istikametinden Düzce istikametine geldikleri esnada, Düzce girişinde durdurularak, cezaevi firarisi olarak aranan R.O, Ç.C ile birlikte araç sürücüsü İ.K ve E.T isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şahıslardan İ.K. hakkında yardım ve yataklık suçundan, E.T. hakkında esrar maddesi bulundurmak suçundan ve cezaevi firarisi olarak aranan R.O ve Ç.C isimli şahıslar ise bu suçlarından dolayı adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber