30 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2010 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çankaya Köşkü'nde haftalık görüşmelerini yapacak. Cumhurbaşkanı ayrıca Bilkent Otel'de DPT'nın 50. yıl resepsiyonuna katılacak. (15.30/16.30/19.00)

Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile haftalık görüşmesini, karargahı ziyaret ederek gerçekleştirecek (13.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TÜSİAD'ın düzenlediği 'Türkiye için e-Devlet Yönetim Modeline Doğru Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Öneriler' raporu tanıtım toplantısına katılacak. (10.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Satış Mağazası'nın açılış törenine katılacak. (12.00)

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığı'nın 50. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında DPT Müsteşarı Kemal Madenoğlu ve DPT personelinden oluşan bir heyet Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ayrıca, kutlama programı çerçevesinde Ankara Bilkent Otel'de bir resepsiyon verilecek. (10.00/17.30)

Ankara Sanayi Odası (ASO) ile Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı tarafından birlikte gerçekleştirilen "2. Türk Silahlı Kuvvetleri Malzeme Sergisi"nin açılışı ASO 1. OSB'de yapılacak. Açılışa Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu da katılacak. (16.00)

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti tarafından Ankara Rixos Otel'de düzenlenecek törenle medya ödülleri sahiplerine takdim edilecek. (17.00)

Türk Eczacılar Birliği (TEB) tarafından düzenlenen '10. Türkiye Eczacılık Kongresi'nin açılış töreni gerçekleştirilecek. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in katılması bekleniyor. (10.30)

'Ankara Turizm ve Tanıtma Toplantısı'nın ikincisi Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde, Ankara Valisi Aladdin Yüksel başkanlığında yapılacak. (14.00)

Dünya Helal Konseyi'nin 12'nci kongresi Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES)'nin ev sahipliğinde İstanbul'da başlıyor. (09.30)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi ve Uludağ İhracatçı Birliği ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan "Her Ay Yeni Bir Ülke Yeni Pazar" projesinin ilki MÜSİAD Bursa Şubesi'nde başlayacak. (19.30)

İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi yerel medya eğitimi semineri düzenliyor. (10.00)

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşında B.Ç. isimli kıza cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle aldığı hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Hüseyin Üzmez'in davası yeniden görülecek. Üzmez'in duruşmaya katılması beklenmiyor. (09.00)

BDP Bursa il teşkilatı dayanışma yemeği düzenleyecek. Yemeğe Hasip Kaplan da katılacak. (20.00)

Bursa Valiliği tarafından yaptırılan özürlüler eğitim merkezi açılıyor. (12.00)

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, başkent Aşkabat'ta BM Genel Kurul toplantısı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde kara yoluyla Karabük'e gidecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya'da Rapid Wien ile karşılaşacak.(20.00)

Şampiyonlar Lig'i C Grubu'nda İskoçya'nın Glasgow Rangers takımı ile karşılaşan Bursaspor kente dönecek.

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Eskişehirspor'da Bucaspor maçı haçırlıkları sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber