17/10/2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adli ve idari yargı hakim ve savcıları, HSYK üyeliğine seçilecek adaylar için 81 ildeki adliyelerde kurulacak sandıklarda oy kullanacak.(08.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Japonya Temsilciler Meclisi Başkanı'nın davetlisi olarak Tokyo'ya gidecek. (20.00)

Kızılcahamam'daki AK Parti 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı kapanış konuşması ile sona erecek.(17.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Siyasette Başarı Stratejisi Toplantısı' İstanbul'da devam edecek.(09.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'daki Orman Bakanlığı tesislerinde, 'Manisa Keşkek Şöleni'ne katılacak.(12.30)

Saadet Partisi'nin Olağanüstü Büyük Kongresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek.(10.00)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, parti binasında açıklama yapacak.(11.00)

Dünya Gıda Günü nedeniyle Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve İzmir Tabip Odası tarafından gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Genetiği Değiştirilmiş Ürünler, Plastik Kaplar ve Gıda, Türkiye Tarımı ve Hayvancılığının Durumu, Tarım İlaçları ve Sağlık, Su Ürünleri gibi konular tartışılacak. (13.00)

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, basın toplantısı düzenleyecek. (15.00)

İzmir Berberler Odası, düzenleyeceği 'Trend Vizyon 2010' saç şov ve yarışması ile milli takım adaylarını ve Yılın Erkek kuaförünü seçecek. (11.00)

Körfez İşbirliği Konseyi - Türkiye Üçüncü Bakanlar Toplantısı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla Kuveyt'te gerçekleştirilecek.

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu Kıbrıs Uzmanı ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun danışmanlığını yapan Doç. Dr. Mehmet Hasgüler ve KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın müzakere heyetinin daimi üyesi Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tufan Erhürman, adadaki son gelişmeleri ve çözüm yollarını Cihan'a değerlendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber