Mobil iletişimde TTNET Mobil devri başladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2010 13:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Sektörünün öncü firmalarından TTNET, internet, televizyon ve telefonun bir arada sunulduğu Üçlü Oyun'da TTNET Mobil dönemini başlattı. Tüketiciler bu yeni uygulama ile iletişim ihtiyaçlarını tek fatura üzerinden karşılayabilecek.

TTNET Mobil'i basın toplantısıyla tanıtan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, yakınsamanın hayatı kolaylaştırdığını, istenilen içerik ve uygulamalara erişimi mümkün kıldığını ifade etti.

Yılmaz, "İletişimin her alanına girmek, kullanıcılarımıza uygun iletişim metotlarını sunmak amacıyla 2010 yılında yeni bir dönemi başlattık. Öncelikle sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu'yu ardından internetten yayın yapan yeni nesil televizyon Iptivibu'yu pilot uygulama olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de hayata geçirdik. Bugün de mobil iletişimde TTNET Mobil dönemini başlatmanın mutluluğunu duyuyoruz." dedi.

Genel Müdür Yılmaz, TTNET Mobil ile görüşme ve SMS hizmetlerini paket halinde sunduklarını dile getirdi. Uygulamayla her yöne aynı tarifeden aramaya ve SMS atmaya imkân tanıdıklarını kaydeden Yılmaz, harcamaların da tek faturada yer alacağının altını çizdi.

TTNET Mobil ile ilgili bilgi veren TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, "Uygulamanın alt yapı hizmetlerinde Avea'dan yararlanacağız. Mobil görüşme, SMS, mobil internet gibi hizmetleri bir paket olarak sunacağız. TTNET Mobil ile kullanıcılarımız ve yakınları her yöne aynı fiyattan arama yapabilecek, SMS atabilecek. Numara taşıma ya da yeni alan kodu 0501'i alarak TTNET Mobil'den faydalanmak mümkün. Bununla Ödeme kolaylığı sunulduğu gibi tek fatura dönemi başlıyor. TTNET Mobil kapsamında İkisi Bir Yerde paketleri de var, dolayısıyla kullanıcılarımız hem internet hem de mobil hizmet alacak." ifadelerini kullandı.

AYDA 39 VEYA 59 TL'YE ADSL İLE CEP TELEFONU HATTI TEK FATURADA

İkisi Bir Yerde paketleri ile TTNET müşterileri hem internet hem de mobil görüşme gereksinimlerine uygun fiyatlarla tek paketten karşılayabiliyor. Ayrıca hem internet hem de arama giderleri tek bir faturada birleşiyor. 2010 sonuna kadar paketleri kullanmak için başvuranlar aylık vergiler dâhil 10 TL'ye ilk 6 ay boyunca yurtiçi ve her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne aylık 100 dakikaya görüşüyor.

TTNET Mobil ile NET 4 ADSL'i içeren İkisi Bir Yerde paketi ayda 39 TL'ye mal olurken NET Limitsiz ADSL'i içeren paket ayda 59 TL'ye müşterilerini bekliyor. Ücretsiz paket dakikalarından sonraki görüşmeler için ücretlendirme ise yurtiçi her yöne sadece 10 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

Altyapı hizmetlerinde Avea ile işbirliğine gidilirken diğer kurumlara da açık kapı bırakılıyor. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, gazetecilerin bu yöndeki sorularına "Ücretlendirme ve katma değerde şu an için Avea'nın ağı kullanılacaktır. Ancak ortak paydalar noktasında diğer operatörlerle de bir mutabakata varılabilir." cevabını verdi.

TTNET'in abone sayısı itibariyle 6 milyonu aştığına işaret eden Yılmaz, müşterilerinin büyük bir bölümünün TTNET Mobil'e sıcak bakacağına inandığını vurguladı. Hizmet paketlerini de müşterilerin taleplerine göre genişletebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber