Öğrenciye ankesör müjdesi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Kasım 2010 10:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom, Türkiye çapındaki ilköğretim okulları, lise ve dersanelerde uyguladığı şehiriçi bedava konuşma kampanyasının süresini, 2010- 2011 eğitim öğretim yılı sonuna kadar uzattı. 7 binin üzerindeki ankesörlü telefonu kapsayan kampanyaya göre şehir içi ücretsiz telefon görüşmeleri kartsız ve zaman sınırı olmadan yapılabilecek.

FAZLI ŞAHAN / ANKARA

Okullarda cep telefonu kullanımının sınırlanmasının ardından öğrencilerin yaşadığı iletişim sorununa çözüm getiren Türk Telekom, geçen yıl başlattığı kampanyaya bu yıl da devam etme kararı aldı. Kampanyaya göre; ilköğretim okulları, lise ve dershaneler dahilindeki ankesörlü telefonlardan öğrenciler ücretsiz olarak şehir içi 1 dakika telefon görüşmesi yapabilecekler.

KARTSIZ GÖRÜŞME

Geçen Mart ayında cep telefonu yasak olan okullarda öğrencilerin aileleriyle iletişime geçebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan "Okul Kampanyası" isimli proje 2010-2011 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin hizmetinde olacak. 7 binin üzerinde ankesörlü telefonu kapsayan kampanyaya göre şehir içi ücretsiz telefon görüşmeleri kartsız olarak gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında ücretsiz şehir içi görüşmeleri için günlük herhangi bir zaman sınırlaması da olmayacak.

Acil durumlarda ailelerine ulaşmak isteyen ve telefon kartı veya parası olmayan binlerce öğrenci proje sayesinde ailelerine hiçbir sıkıntı çekmeden ulaşabilecekler. Okul yöneticileri ise bu projeden haberdar olmayan öğrencileri bilgilendirerek projenin amacına ulaşmasını sağlayacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber