Okul açılışında Bakan Çubukçu'ya üst düzey koruma

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2010 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İsrailli işadamı İsak Pinhas'ın Çorlu'ya yaptırdığı ilköğretim okulunun açılış törenine katıldı. Törende alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Bakan Çubukçu'nun korumaları ile basın mensupları arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Tören nedeniyle okulun bulunduğu caddenin her iki tarafında da polis kontrol noktası oluşturuldu. Tören alanına gelenler üzerleri ve çantaları tek tek arandıktan sonra alana alındı. Törene gönderilen çiçekler de titiz bir şekilde incelendikten sonra alana sokuldu. Ayrıca açılış töreninin yapılacağı okulu gören çevre binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Özel harekat polislerinin de görev aldığı alanda zaman zaman sıkıntılar da yaşandı. Tören sırasında Bakan Çubukçu'nun korumaları ile basın mensupları

arasında gerginlik yaşandı. Zaman zaman itişmeler yaşanırken, basın mensupları korumaların sert tutumuna tepki gösterdi. Gerginlik, Bakan Çubukçu'nun sınıfları gezdiği sırada zaman zaman arbedeye dönüştü. Bir korumanın, bir basın mensubunu, "Sen gel böyle bakayım" diyerek itmesi üzerine sinirlenen bazı gazeteciler okulu terk etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber