CHP Parti Meclisi üyeleri ekrana çıkmayacak

Haber Giriş : 26 Kasım 2010 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün geçirdiği fıtık ameliyat sonrası dinlendiği evinden Parti Meclisi (PM) üyelerine, ?Ekranlara çıkarak CHP'ye zarar vermeyin? genelgesi yolladı.

Son olarak PM üyesi Korkmaz Karaca'nın CNNTÜRK'te yayınlanan ?Tarafsız Bölge? programındaki ?BDP'yle ittifak? değerlendirmelerinden rahatsızlık duyan Kılıçdaroğlu genelgesinde şu uyarılarda bulundu: ?Hiç kuşku yok ki partimiz düşünceyi ifade etme ve açıklama özgürlüğünü kararlılıkla savunan bir partidir. Ancak, bizler tek tek bireyler değiliz. Bizler CHP'nin kurultaydan sonra en yetkili karar organının üyeleriyiz. Tartışılması, konuşulması, eleştirilmesi, önerilmesi gereken ne varsa, onu yapacağımız yer PM'dir. PM üyelerimiz, PM'de konuşma, sorgulama özgürlüklerini sonuna kadar kullanmalı, ama ekranlara çıkarak CHP'ye artık zarar vermemelidir.?

Erdoğan'dan ?geçmiş olsun'

Başbakan Tayyip Erdoğan, ameliyat olan Kılıçdaroğlu'na telefon açtı. Lübnan'da temaslarda bulunan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ?Geçmiş olsun? dedi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olsun dileğini iletti. Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber