29 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2010 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Kasım 2010 Pazartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3. AB-Afrika Zirvesi'nin 'onur konuğu' olarak Libya'ya gidecek. Erdoğan, Kaddafi İnsan Hakları Ödülü Uluslararası Komitesi tarafından kendisine önerilen İnsan Hakları Ödülü'nü alacak.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik'i kabul edecek. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek. (13.00)

SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, parti merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, medya temsilcileriyle Ankara'da toplantı yapacak. (19.00)

İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent TÜRKSAT Uydu Haberleşme AŞ tarafından yörüngede görev yapacak 4 kilogramlık haberleşme uydusu için anlaşma imzalanacak. (10.30)

Ergenekon soruşturması kapsamında Sivas'ta kuyumculuk yapan Ermeni Cemaati Temsilcisi Minas Durmazgüler'e suikast düzenleneceği iddialarına ilişkin haklarında dava açılan Bekir Çelik ve Emrah Gönenci'nin yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. (09.30)

Bakan Taner Yıldız Sivas'a geliyor

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bugün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenlerine katılmak üzere Sivas'a gelecek. Bakan Yıldız daha sonra sırayla Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru'yu ziyaret edecek.

Finansbank, 15 ülkeden 30 bankanın katıldığı sendikasyon kredisi anlaşmasına imza atıyor. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, düzenleyecekleri basın toplantısı ile sendikasyon kredisi hakkında bilgi verecek. (12.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Washington'da ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Ulusal Güvenlik Danışmanı Tom Donilon ve AB Komisyonu Genişlemeden Sorumlu üyesi Stefan Füle ile bir araya gelecek. Brookings Enstitüsü ve Georgetown Üniversitesi'nde Türk dış politikası konulu konferanslar verecek olan Davutoğlu, Türk gazetecilere yönelik basın toplantısı düzenleyecek.

Cihan Haber Ajansı (Cihan), Kuzey Kore'nin geçtiğimiz günlerde top atışına tuttuğu Güney Kore'nin Yeonpyeong Adası'na girdi.

Londra'da gerçekleşen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Türkiye'den Meridian ve Autopia projeleri de yer aldı. Yarışmada Var Yap projesi Meridian En İyi Yüksek Bina ödülünü aldı.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta Bursaspor ? Kayserispor maçıyla tamamlanacak. (20.00)

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı oyuncuları ?Kiğılı ile imza günleri' programı çerçevesinde taraftarlarla bir araya gelecek. (15.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber