Memurlar.net üyelerine indirimli KPSS video dersleri

Vodafone'nun memurlar.net ziyaretçilerine özel kampanyasını hafta içinde duyurmuştuk. Bugün ikinci bir firmanın daha kampanyasını ziyaretçilerimize duyuruyoruz. Uzaktan eğitim uygulamasında, Türkiye'nin önde gelen özel kuruluşu olan uzaktanegitim.com.tr sitesi, KPSS'den ALES'e, İktisat'tan Hukuk'a, DGS'den KPDS'ye, piyasada olabilecek en uygun kampanyaları memurlar.net üyelerine sunacak. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Aralık 2010 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMPANYANIN İÇERİĞİ

uzaktanegitim.com.tr sitesinin memurlar.net üyelerine özel ilk kampanyası, 2011 yılında yapılacak olan KPSS'ye yönelik olup, kampanya 15 Ocak 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Bu kampanya kapsamında, memurlar.net üyeleri; Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri videolarını yüzde 30 indirimle satın alabilecektir.

KAMPANYAYA NASIL KATILACAKSINIZ?

Kampanya tanımına ilişkin bannerlar memurlar.net sayfalarında yer almaktadır. Bu bannerlere veya buraya tıklamanız halinde, kampanya tanıtım sayfasına ulaşacaksınız. Kampanya tanıtım sayfasında "Uzaktan Eğitim"in alış veriş sayfasında kullanılmak üzere, indirim kodları verilecektir. İndirim kodlarını sadece memurlar.net üyeleri alabilecektir.

Kampanyayı görmek için tıklayınız.


UZAKTAN EĞİTİM NEDİR?

5 ADIMDA UZAKTAN EĞİTİM

1-NE?

Uzaktan Eğitim, öğrenci ile öğretenin birbirinden uzakta olmalarına karşın eş zamanlı (senkron) ya da farklı zamanlı (asenkron) olarak bir araçla iletişim kurdukları yeni nesil bir eğitim sistemidir.

Uzaktan eğitim iki farklı şekilde gerçekleştirilir:

Eş zamanlı (senkron) eğitim: Farklı mekanlardaki bireylerin, aynı anda çift yönlü iletişim teknolojilerinin yardımıyla sanal ortamda bir araya gelip geçekleştirdikleri öğrenmedir.

Farklı zamanlı (asenkron) uzaktan eğitim: Öğrenenlere hem farklı zamanlarda hem de farklı ortamlarda sunulan eğitimdir.

2-NEREDE?

Uzaktan eğitim sayesinde çok değerli eğitmenlerle öğrencileri herhangi bir yolculuk gerektirmeden biraraya gelebilir.Öğrenciler bu dersler sırasında eğitmenlere soru sorabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirler.Uzaktan eğitimle mekan bağımsızlığı mevcuttur.

3-NE ZAMAN?

Uzaktan eğitimin en büyük avantajlarından biri de sadece mekandan değil zamandan da bağımsızlık sağlamasıdır.Dünyanın farklı noktalarında,farklı saat dilimlerindeki katılımcılar bile bilgisayar üzerinden toplantılara katılabilirler.

Uzaktan eğitimde ders kaçırmak da yok. Çünkü uzaktan eğitimde tüm toplantı süreci kaydedildiği için daha sonra defalarca istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Zaman sınırlaması olmayan bir sistemle çalışıyor olacaksınız.

4-NASIL?

Uzaktan eğitimle video ses ve görüntüleri çoklu ortam sunucusuyla tüm kullanıcılara paylaştırılır. Çok kullanıcılı oturumlarda asıl yükü çoklu ortam sunucusu üstlendiği için kullanıcıların bilgisayar sistemi gereksinimleri çok yüksek değildir.

5-NE İÇİN?

Uzaktan eğitimi iş ve eğitim için kullanabilirsiniz.Uzaktan eğitimle her türlü toplantınızı zamandan ve mekandan bağımsız hale getirerek yolculuk ve konaklama gibi masrafları da sıfıra indirebilirsiniz.

Uzaktan Eğitimde Ne Var Ne Yok?

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber