Öğrenci ve veliler yanmayan kaloriferleri ?Alo üşüdüm' ihbar hattına bildirecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2010 14:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki okullarda çeşitli sebeplerden dolayı yanmayan okul kaloriferleri için 'Alo üşüdüm' ihbar hattı kurdu. Öğrenci ve veliler ihbar hattını arayarak milli eğitim müdürlüğüne şikâyette bulunabilecek.

Türkiye`yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Konya`da da hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı ilçelerde eğitime ara verilirken İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin soğuktan etkilenmemeleri için ?Alo üşüdüm' ihbar hattını devreye soktu. Başta yakıt ihalelerinin geç yapılması olmak üzere çeşitli sebeplerle kaloriferi yanmayan okulda öğrenim gören öğrenci ve veliler bu hattan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyetini iletebilecek.

Bazı okullardaki ısıtma sistemlerinin eski olması nedeniyle ısınmada yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek için ihbar hattını hayata geçirdiklerini açıklayan Konya İl Milli Eğitim Müdür vekili Seyit Ali Büyük, şu ana kadar bir şikâyetin gelmediğini açıkladı. Müdür Vekili Büyük, il milli eğitim müdürlüğü bünyesinde kurulan hatta günün her saatinde ihbarda bulunulabileceğini kaydetti. Seyit Ali Büyük, okullarda ısınma sorunlarının yaşanmaması için her türlü önlemi aldıklarını belirterek şunları söyledi, ?Kış şartları ilimizde de etkisini sürdürüyor. Bu nedenle öğrencilerimizin mağdur olmamaları için böyle bir ihbar hattı hayata geçirildi. İhbar hattının başında bir müdür yardımcısı görevlendirildi. Velilerimizin içi rahat olsun. Olumsuz bir durumla karşılaşan veli ve öğrencilerimiz bu hattan günün her saati bize ulaşıp şikâyet ve taleplerini iletebilirler.? dedi.

Müdür Vekili Büyük, öğrenci ve velilerden 353 30 56 nolu hattı arayarak şikâyetlerini bildirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber