Hastanenin kazan dairesinde yangın

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2010 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, hastanenin kazan dairesinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybı ya da yaralanmanın meydana gelmediği olay sonrasında, hastalar il merkezindeki hastaneye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Çavdarhisar Devlet Hastanesinin kazan dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını, binanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

Hastalar, önlem amacıyla önce İlçe Jandarma Karakolu hizmet binasına alınırken, daha sonra Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Vahit Okumuşer Çavdarhisar Devlet Hastanesi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Çavdarhisar Kaymakamı Ömer Bilgin ve hastane yetkilileri, yangınla ilgili olarak Vali Kocatepe ve beraberindekilere bilgi verdi.

Yangının, can kaybı ve yaralanma olmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, il merkezine sevk edilen hastaları da ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber