Dargeçit'te silahlı saldırı: 1 uzman çavuş şehit oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2010 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin'in Dargeçit ilçesinde bir uzman çavuş, şehir merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Olayın ardından güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam 18.00 sıralarında merkezde bulunan Türk Telekom şubesi önünde meydana geldi. Aracına binmek üzere olan jandarma uzman çavuş Kenan Erdem (35) kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda şehit oldu. Kısa sürüde olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Saldırının uzun namlulu Kalaşnikof marka silahla gerçekleştirildiği belirtildi.

Dargeçit İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan şehit uzman çavuş Kenan Erdem'in Niğdeli olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde görevli bir uzman çavuş uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Olay Dargeçit merkezindeki Türk Telekom binası önünde bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Hünüz kimliği açıklanmayan uzman çavuşa silah saldırıya uğradı. Açılan ateşte uzman çavuş ile olay sırasında oradan geçen bir kişi yaralandı. Yaralılar Dargeçit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, saldırganın yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Saldırının terörle ilgili olup olmadığı da araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber