11 Ocak 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2011 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yemen'de temaslarına devam edecek. Gül, ayrıca Türk Şehitliği'nin açılış törenine katılacak, Uluslararası Türk Okulu'nu ziyaret edecek, Türk-Yemen İş Forumu'nda konuşma yapacak. Cumhurbaşkanı Gül, akşam saatlerinde Yemen'den ayrılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt'te temaslarına devam edecek. Erdoğan, ayrıca Kuveyt Sheraton Otel'de Türk-Arap İlişkileri Konferansı ile Kuveyt Ticaret ve Sanayi Odası'nda İş Forumu Toplantısı'na katılacak. Kuveyt'ten Katar'ın başkenti Doha'ya hareket edecek olan Başbakan Erdoğan, burada da temaslarda bulunacak.

Meclis'te CHP, MHP ve BDP grup toplantıları yapılacak. (13.30/10.30/12.30)

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkamesi'nde görülen Balyoz davasının bugünkü duruşmasında iddianamenin okunmasına devam edilecek. (09.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Genel Sekreterliği'nde Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Luisa Bastos de Almeida ile Finlandiya İçişleri Bakanı Anne Holmlund'u kabul edecek. (14.00/15.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Finlandiya İçişleri Bakanı Anne Holmlund ile makamında görüşecek. Atalay, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Entegre Sınır Yönetimi Twinning Projesi açılışına da katılacak. (09.00/10.00)

Halkbank ile Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği arasında kredi protokolü imzalanacak. İstanbul'daki törene Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran da katılacak. (10.00)

Türkiye genelinde 18 ilde gerçekleştirilen AVM Tüketici Algı Araştırması?II'nin sonuçları İstanbul'da açıklanacak. (14.00)

Saitabat Kadın Derneği sağlıklı koşullarda gıda üretimi için AB'den hibe desteği aldı. Dernek üyeleri, Bursa'da düzenleyecekleri basın toplantısıyla gelinen noktayı değerlendirecek.

Meslekte Dayanışma Gurubu Derneği, bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması, TÜRMOB bağımsız denetim tebliği, VUK elektronik beyanname uygulama tebliğ taslağı konusunda Bursa'da seminer düzenleyecek. (17.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

SPOR

Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası maçıyla veda edeceği Ali Sami Yen Stadı'nda şöhretler bir araya gelecek. (11.00)

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 3. hafta maçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ? Karşıyaka, Konya Torku Şekerspor ? Trabzonspor, Kasımpaşa ? Kırıkhanspor ve Galatasaray - Beypazarı Şekerspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (13.30 / 14.00 / 19.00 / 21.30)

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni yapılacak stat için protokol imzalayacak. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber