Çanakkale'de öğrenci pansiyonunda patlama: 9 yaralı.

Haber Giriş : 25 Mart 2005 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'de özel bir öğrenci pansiyonunda, mutfakta bulunan sanayi tipi tüpün gaz kaçırması sonucunda meydana gelen patlamada, 1'i ağır 9 kişi yaralandı.

Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Emel Cahide Ulus'a ait kız öğrenci pansiyonunun mutfak bölümünde patlama meydana geldi.

Patlamanın şiddetiyle mutfakta ve çevrede bulunan 9 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle çevre binalarda büyük hasar meydana gelirken, pansiyonda kalan öğrencilerin okulda olması büyük bir faciayı önledi.

Yetkililer, mutfak görevlisinin gaz kaçağını fark ederek ilgilileri uyarmak için dışarıya çıktığını, tekrar içeriye girdiği sırada patlamanın meydana geldiğini bildirdiler.

Patlama, kentin büyük bir bölümünde heyecan yaratırken, olay yerine çok sayıda doktor ve ambulans sevk edildi. Çanakkale Emniyet Müdürü Orhan Okur yaptığı açıklamada, olayda 1'i ağır, 9 kişinin yaralandığını belirterek, patlamanın pansiyon mutfağındaki tüpün gaz kaçırması sonucunda meydana geldiğini söyledi.

Patlamada yaralanan Mualla Öbekçi, Sevnur Topal, Ağuzhan Terkal, Sevinç Elmas, Batıkan Elmas, Mert Soykan, Mehmet Burak İstanbul, Özlem Avcı ve Zuhal Uslu, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zuhal Uslu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

TNN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber