Yardımcı Doçent'in ehliyetine 'alkol'den el konuldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ocak 2011 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRAKYA Üniversitesi'nde görevli 41 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. Yılmaz Çan, kullandığı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince yol ortasındaki refüjlere çarparak takla attı. Yan yatan otomobilinden kazayı gören vatandaşlar tarafından hafif yaralı olarak çıkarılan Yılmaz Çan'ın 174 promil alkollü olduğu belirlenince, ehliyetine 2 yıl el konuldu.

Kaza, dün gece 22.00 sıralarında Atatürk Bulvarında meydana geldi. Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü 41 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. Yılmaz Çan, arkadaşları ile alkol aldıktan sonra kaldığı üniversite lojmanlarına dönmek için kendisine ait 22 DR 557 plakalı otomobili ile yola çıktı. Aşırı hız yaptığı iddia edilen Yılmaz Çan, Atatürk Bulvarı üzerinde orta refüje çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobili ile takla attı. Yan dönen otomobilinin içerisinden kazayı gören vatandaşlar tarafından çıkarılan Çan, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin tedavi talebini kabul etmeyen Yrd.Doç.Dr. Çan'ın yapılan alkol muayenesinde 174 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Daha öncede alkollü araç kullandığı belirlenen Yılmaz Çan'ın ehliyetine ikinci kez alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 2 yıllığına el konuldu. Kazayı gören sürücüler Yılmaz Çan'ın aşırı hız nedeniyle kaza yaptığını söyledi. Yılmaz Çan ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. Yılmaz Çan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Engin ÖZMEN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber