Ankara Valiliği: Patlamalarda 20 kişi hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2011 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Valiliği, OSTİM ve İvedik organize sanayi bölgelerinde yaşanan patlamalar sonucu 20 kişinin hayatını kaybettiğini ve arama kurtarma çalışmalarının ise tamamlandığını açıkladı.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan valilik, patlamalar sonucu enkazların altında kimsenin kalmadığını bildirdi. Enkaz kaldırma çalışmalarının 5 Şubat tarihi itibariyle tamamlandığını dile getiren valilik, yangın ve patlamalarda 20 kişinin hayatını kaybettiği, yaralanan 53 kişiden 1'i ağır olmak üzere 12 kişinin tedavilerine halen hastanelerde devam ettiğini, 41 kişinin ise tedavilerinin ardından taburcu edildiğini belirtti. Patlamalara ilişkin iş yerlerinde çevre güvenlikleri sağlanarak adli ve idari soruşturma ile araştırmaların çok yönlü olarak sürdürüldüğünün belirtildi.

OSTİM OSB'de hayatını kaybedenlerin adları Ali Yiğit, Nejdet Ali Tanışmak, Dursun Kavak, Satılmış Şimşek, Abdulkadir Kurt, Bayram Özkan, Abdullah Karakulak, Ahmet Özdemir ve Mükremin Atmaca, yaralıların ise Hasan Bozkurt, Orhan Er, Murat Özbek, İbrahim Demir, Güldal Ekim, Hacı Ali Şahman ve Muhammet Altınbaş olarak açıklandı.

İvedik OSB'de ölenlerin de Cengiz Soyalp, Hüseyin Yıldız, Servet Yurttaş, Dilek Gürer, Aydın Çapraz, Aydemir Çapraz, Hazım Çavdar, Hüseyin Okçu, Deniz Demirbaş, Aytaç Akkaya ve Cihan Çifci olduğu bildirildi.

Volkan Üçler, Ozan Bozer, Nihat Gülerkaya, Volkan Özdemir ve Onur Çorum'un ise tedavilerinin hastanede devam ettiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber