Ne Ziraat Bankasında borç ödenebiliyor ne de KYK'da telefon açan var

Haber Giriş : 01 Nisan 2005 00:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kredi yurtlar kurumuna borcumu odemeye çalışırken karşılaştıklarımı sizlerle paylaşmak isiyorum.

13:50 civari Ziraat Bankasina gittim, içerisi herzamanki gibi ana-baba günü gibiydi. 1 saat sıra bekledikten sonra da fazla tahammul edemedim, 3 ziraat bankası daha dolastiktan sonra pes ettim..

Kredi yurtlar kurumuna su sorulari yoneltmek istiyorum

1) Kredi geri odemeleri icin şahsen Ziraat Bankasına gitmeye neden zorlaniyoruz? Havale, eft gibi modern dunyanın nimetleri ne ise yarıyor?

2) Neden bu işi sadece Ziraat Bankası yapıyor? Ziraat Bankasının işi başından aşkın zaten, bir özel bankaya verilemezmi kredi geri ödeme işi?

3) WEB sitenizde bir sürü gereksiz bilgi vereceğinize Genel müdürlüğünüze ait 0 312 363 8770 numaralı telefonu NEDEN VERMİYORSUNUZ? Yoksa bu telefonu mesai saatlerinde bile açmadığınızı gizlemek için mi, yoksa birçok memur gece yarılarına kadar mesai yaparken sizler saat 16:30'da servislerinize koştuğunuzu gizlemek için mi vermiyorsunuz bu numarayı web sitenizde?

4) Bu ülkede bankamatik memurlar var ise bunların büyük bir çoğunluğu kredi yurtlar kurumu genel müdürlüğü çalışanları mıdır? 16:30 da mesai nasıl biter?

5) İstanbul ve Ankara genel müdürlüklerinde de çalan telefonları açmama laubaliliği var. Buradan Devletin denetim mekanizmalarına sesleniyorum... Bir mesai saatinde kredi yurtlar kurumuna telefon ile ulaşmaya çalışın bakalım başarabilecekmisiniz?

Saygılarımla.

Haberi yazan: ihatekyk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber