Adliye önünde silahlı kavga: 4 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Mart 2011 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aralarında çocuklarının velayeti nedeniyle husumet bulunan anne ve baba ve yakınları Bakırköy Adliyesi önünde , 3 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde silah ve bıçaklarla kavga etti. Kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 3 yaşındaki Ayşe Çapkan'ın gözleri önünde meydana gelen kavganın tarafları kan içinde kaldı. Ayrılan anne ve babasının kan içinde kaldığını gören küçük Ayşe, olayı korkulu gözlerle izledi.

Bugün saat 12.30 sıralarında Bakırköy Adliyesi'ne 300 metre mesafede silah sesleri geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bakırköy Osmaniye Mahallesi Fahri Apak Sokak içerisine gelen polis ekipleri, olay yerinde çeşitli yerlerinden yaralanmış 4 kişiyle karşılaştı. Olay yerini kontrol altına alan polis ekipleri, çatışmanın yaşandığı yerde bulunan kapalı kasa bir aracın arkasındaki camda korku dolu gözlerle olaya şahitlik eden 3 yaşındaki Ayşe Çapkan'ı buldu. Çevrede güvenlik çemberi oluşturan polis ekipleri, olay sırasında yaralanan Ayşe Dönemez, Meryem Dönemez Ayhan Gök ve İsa Çapkan'ı ambulansla çevredeki hastanelere sevk etti. Tüfek, bıçak, tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavganın olayın tarafları olan Meryem Dönemez ve İsa Çapkan'ın 3 yaşındaki kızları Ayşe'nin gözleri önünde gerçekleştiği belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, korkulu gözlerle çevreye bakan Ayşe Çapkan'ı da yaralanan kişilerin bulunduğu aracın bagajında buldu. Olayları izleyen Ayşe Çapkan, annesi Meryem Dönemez, teyzesi Ayşe Dönemez ve annesinin yeğeni Ayhan Gök'ün bulunduğu ambulansa götürüldü.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, yaralanan İsa Çapkan ve Meryem Dönemez'in 4 çocuğunun olduğu ve 2007 yılında boşandıklarını öğrendi. İddiaya göre boşanma davasının ardından 4 çocuğun velayeti haftanın bazı günleri babalarıyla görüşebilmeleri şartıyla anne Meryem Dönemez'e verildi.

Şüphelilerin verdiği ifadeye göre, boşanma davasının ardından Meryem Dönemez çocuklarını babaları İsa Çapkan'a göstermedi ve bu konu sürekli tartışlaya neden oldu. Bunun üzerine İsa Çapkan bugün Bakırköy Adliyesi'ne gelerek çocuklarının gösterilmediğini belirtip velayetin geri alınarak kendisine verilmesi için başvuru yaptı. İsa Çapkan'ın çocukların velayetini almak üzere mahkemeye başvurduğunu öğrenen Meryem Dönemez, kardeşi Ayşe Dönemez, yeğenleri Ayhan Gök'ü ve 3 yaşındaki kızı Ayşe Çapkan'ı alarak adliyeye gitti. Adliye'den çıkan İsa Çapkan'ı takip eden eski eşi ve yanındakiler 300 metre ileride arabayla önünü keserek kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine her iki tarafın akrabaları da olaya karıştı. Ayşe Dönemez'in av tüfeğini alarak yere ateş ettiği belirtilen kavgada tabanca,bıçak,taş ve sopaların da kullanıldığı öğrenildi. Kavga sonucunda Ayşe Dönemez bacağından bıçakla, Meryem Dönemez kapasından darp edilerek, Ayhan Gök bacağından bıçakla, İsa Çapkan ise hem parmağından bıçakla, hem kafasından darp edilerek yaralandı.Bu arada İsa Çapkan'ın yanında bulunan ve ilk eşinden olduğu öğrenilen çocukları Recep ve Fatih Çapkan'da ifadeleri alınmak üzere Osmaniye Polis merkezine getirildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Bu arada kavga sırasında kaçarak Özdemir Mescidi'ne sığınmak isteyen iki kadın ve küçük Ayşe'nin peşinden gelen İsa Çapkan'ın yakınları'nin Mescid'in camlarını kırdıkları da öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber