Avcı'nın CHP'den adaylığına ilk isyan bayrağı Sedefçi'den

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 12 Mart 2011 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hanefi Avcı'nın CHP'den adaylığına CHP'li Hamdi Sedefçi'den tepki geldi. Avcı'nın düzenlediği operasyonlardan dolayı iki defa tutuklanan Sedefçi, ?Adaylığı kabul edilirse istifa ederim? dedi

? CHP'li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, makam odasına gizli kamera koyan ve kendisine operasyon düzenleyen Hanefi Avcı'nın milletvekili adaylığına sert tepki gösterdi. Avcı'yı aday göstermenin parti için utanç verici olacağını savunan Sedefçi, ?CHP aday gösterirse istifa ederim? dedi.

TAZMİNAT DAVASI DA AÇMIŞTI

Avcı'nın Edirne'de görev yaptığı sırada, Edirne Belediyesi'nde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla başlattığı operasyon nedeniyle hapis cezası alan Sedefçi, Avcı'nın kendisini kurtarmak için Meclis'e girmeyi amaçladığını belirterek, ?Avcı yüzlerce insanın ahını aldı. Hangi partiden aday olursa, o parti için utanç verici olur. CHP'den aday olursa istifa ederim. CHP'nin o tür insanları çatısı altında barındıracağını düşünmüyorum? diye konuştu. Sedefçi, ?Haliç'te Yaşayan Simonlar' kitabı nedeniyle bir ay önce Avcı'ya ceza ve tazminat davası açtığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber