Arınç: Bu dönem son dönemimizdir, artık milletvekilliğine veda edeceğiz/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mart 2011 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Saruhanlı İlçesine bağlı Gökçeköy beldesinde yapılan yatırımları inceleyerek belediye halı saha, mesire yeri, ilköğretim okuluna ek yemekhane ve anasınıfının açılışını yaptı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, açılıştan önce Gökçeköy Beldesi Belediye Başkanı Nasuh Tosun ile birlikte, fidan dikti. Arınç, üç dönemdir Gökçeköy Böldesi'nden belediye başkanı seçilen Nasuh Tosun'u tebrik ederek, Üç dönemdir belediye başkanlığı yapan kardeşimizi tebrik ediyorum. Üç dönem bir belediye başkanı için çok büyük başarıdır. Millet kimi seçerse bizim kabulümüzdür. Siz de Nasuf başkanımızı tercih ettiniz. Allah ondan razı olsun. Bu iş on dönem gidecek değil, sen Demirel gibi olma. Bu dönem son dönemimizdir. Artık milletvekilliğine veda edeceğiz. Köyümüze veda edeceğiz dedi.

6 KATRİLYONLUK DESTEK

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesini bu dönemde yaptıklarını belirten Arınç, Bunun adı KÖYDES'tir. 6 katrilyonluk bir destek. Bütün köylerimizin yollarını asfalt yaptık. Bal dök yala. Bir köye su getirmek için 300 milyar hara harcadık. On defa sondaj vurduk dünyanın parasını verdik. Para veriyoruz. Daha neler yaptık. Sosyal yardımlaşma dayanışma vakfından çevre orman müdürlüğünden en güzel fidanları dağıttık. Helali hoş olsun. Kavga dövüşleri bitirdik. Artık çocuklarımız 30 kişiyi aşmayan sınıflarda okuyor. Okullarımız şimdi saray gibi. Çok güzel öğretmenlerimiz var. En güzel okullarımız var. Manisa'da binlerce derslik yaptık. Sağlıkta çok iyiyiz. Aile hekimliği başladı. Manisa'da en güzel hastaneleri yaptık. Allahın izniyle on mislini yapacağız. Kayıp kaçak yok, hile yok yolsuzluk yok. İzmir İstanbul hattını biz yapıyoruz. Buradan geçecek otobanlarla artık İzmir'i İstanbul'a bağlayacağız. İzmir'den Manisa'ya yüksek hızlı tren yapıyoruzö diye konuştu.

Milletin hizmetin en güzeline layık olduğunu belirten Arınç, Bugüne kadar ihmal ettiler. Milletin alın teri vergilerini birilerinin cebine koydular. Biz bu hortumları kestik milletten aldığımızı milletimizin cebine verdikö dedi.

AYRIMCILIK YAPMADIK

Geçmişte, bakımsızlıktan tedavisizlikten hayatını kaybedenlerin, ilaç bulamayanların, bu dönemde doktor, hastane seçmeye başladıklarını, sağlıkta çok iyi biri noktaya gelindiğini ifade eden Arınç, Hanım kardeşlerimizin çocuklarımızın yüzü güldü. Çok şeyler yapıldı. Milletimiz nankör değil. Her seçimden başarı ile çıktık. Bu iş gönül işidir. Önce gönlünü kazandık şimdi de oylarını kazanıyoruz. Çok çalışacağız. Başbakanın iki saat uykusu yok. 24 saat dolaşıyor. Güçlü ve büyük Türkiye'yi yeniden güçlü haline getirmeye çalışıyor. Bugüne kadar hiç ayrımcılık yapmadık. Geçmişte yapıldı ama biz yapmıyoruz. Eşit olarak ihtiyaca göre dağıtmaya çalışıyoruz. Hiçbir belediye başkanı hiçbir zaman mahcup olmadı. Yeter ki siz şunu yapacağız deyin. Biz halkı ile barışık bir hükümetiz. Burada çok da milletvekili adayımız var. Yiğitler çıkmış meydane birbirinden merdane. Şu milletvekili adaylarımıza da hangi partiden olursa olsun bir salavat getirin. Çıksınlar dolaşsınlar bende seçilirsem şunları yapacağım desinler. Kötünün içinden iyisini seçmek marifet değil. İyinin içinden seçmek önemli. Bütün aday adaylarımıza da başarılar diliyorumö dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber