Lise öğrencisi yanlış arkadaş kurbanı oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mart 2011 08:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taylan YILDIRIM

İzmir'de erkek arkadaş yüzünden kızlar arasındaki çıkan kavgada sol tarafı felç olan lise öğrencisi B.Ç., 23 günlük tedavinin ardından taburcu edildi. B.Ç. ?Yanlış arkadaş kurbanı oldum, tek isteğim derslerime dönmek? dedi.

İZMİR'de açık öğretim lisesinde eğitim gören 17 yaşındaki N.K., ayrıldığı erkek arkadaşının A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince facebook üzerinden A.T.'ye ulaştı. İnternette başlayan tartışmanın ardından randevulaşan kızlardan A.T., B.Ç.'nin de aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla N.K.'nin evinin önüne gitti. N.K., gruptaki kızların üzerine bıçakla saldırdı. Bu sırada kasığına gelen bıçak darbesiyle ağır yaralanan B.Ç.'nin aşırı kan kaybından kalbi durdu.

Sol tarafı felç

İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde doktorların çabalarıyla kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülen B.Ç.'nin beynine bir süre oksijen gitmediği için sol tarafı felç kaldı. Gözleri de beynin oksijensiz kalması nedeniyle az görmeye başladı, hastanede enfeksiyon kaptı. Anne Semra Ç., ?Kızımı bu hasta haliyle eve göndererek ne yapmaya çalışıyorlar? diye isyan etti. B.Ç.'nin taburcu edilmesiyle ilgili açıklama yapan hastane başhekimi Adıgüzel Demirel ise, ?Hastane enfeksiyonunun tekrarlamaması için bunu uygun gördük? dedi. B.Ç. ise, ?Yanlış arkadaş seçmenin kurbanı oldum. Eski halime dönmeye çalışacağım. Tek isteğim, derslerime dönebilmek? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber