Üniversiteli Sema cinayetine 100 kişilik ekip

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Mart 2011 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde geçen 1 Mart günü bacakları kesilmiş halde cesedi bulunun Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Sema Karakoca'nın katilinin saptanması için jandarma tüm ipuçlarını değerlendiriyor.

Sema Karakoca'nın bir eczanenin güvenlik kamerasındaki son görüntüsünde, telefonla konuştuğu kişinin doğum gününü kutlamak için kendisini arayan bir kız arkadaşı olduğu saptandı.

Jandarma ve polisin oluşturduğu 100 kişilik özel bir ekip, parçalanmış cesedi bulunan Sema Karakoca'nın katilin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışıyor. Güvenlik güçleri bugüne kadar Uludağ Üniversitesi ve Sema'nın kaldığı öğrenci yurdunun bulunduğu Görükle Kampusu çevresindeki 12 bin araç ile 70 bine yakın GSM numarasını incelemeye aldı. En son bir eczanenin güvenlik kamerasında cep telefonuyle görüşürken görüntülenen Sema Karakoca'nın, telefon konuşmasını doğum gününü kutlayan bir kiz arkadaşıyla konuştuğu belirlendi. Güvenlik güçleri, kimliğini açıklamadığı bu kişi dahil, 150'den fazla kişinin de ifadesine başvurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber