Polis, çadırda teçhizatlarını sergiledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2011 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yılı kutlamalarını gerçekleştiren Siirt Emniyet Müdürlüğü, trafiğe kapalı Güresi Caddesi Sancaklar İlköğretim Okulu karşısında çadırlarda teçhizatları sergiledi.

Bir günlük polis sergisinin açılışına Vali Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Emniyet Müdürü Recep Güven, PMYO Müdürü Cumali Aslancan, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, kurum müdürleri, emniyet çalışanları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Üç çadırda düzenlenen serginin açılışında konuşan Vali Musa Çolak, Siirt'te Emniyet teşkilatının halkla bir olduğunu ve kaynaştığını belirtti. Vali Çolak, ?Siirt'te emniyet teşkilatı halkla bütünleşmiş ve kaynaşmıştır. Sosyal, demokratik bir ülke olan ülkemizde polis teşkilatı son yıllarda büyük hamleler gerçekleştirmiş ve modern yöntemleri kullanmaya başlamıştır. Polisin güler yüzü vatandaşımızın artık gönlünde ayrı yeri olmuştur. Polis huzur ve güvenin teminatıdır. Onların bayramlarını kutlar, başarılarının devamını diliyoruz.? dedi.

Çadırlarda kurulan sergide emniyet teşkilatına bağlı birimlerin çalışmaları, SODES kapsamında uyguladıkları projeler, bomba imha, gaz bombası gibi kullandıkları araç ve gereçler sergileniyor.

Serginin açılışı nedeniyle Toplum Destekli Polislik Bürosu personeli öğrencilerle kolbastı oynadı. Serginin en ilgi odağı Kans adında Narkotik Şube'nin eğitimli köpeği oldu. Merhaba için ayağını uzatan köpek, arabada saklanan uyuşturucuyu da bularak büyük alkış aldı.

Toplum Destekli Polislik Bürosu personeli de çocuklara dondurma dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber