Yol ustası bürokrat Ankara yolunda

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 04 Nisan 2011 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de ilk defa kamulaştırma bedeli ödemeden Elazığ Güney Çevre yolunu yapmayı başaran karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

İSTİHBARAT SERVİSİ / İSTANBUL

Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva, 8 yıllık görevinden istifa etti. Karayollarında başarılı çalışmalar yapan tecrübeli bürokrat, başarılarını Ankara'ya taşımak için AK Parti'den Elazığ Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı. Altunyuva, göreve başladığında 33 km olan bölünmüş yol yapım çalışmalarını 283 kilometreye çıkardıklarını ifade ederek Elazığlılara her zaman en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Altunyuva, "Ayakları yere basan, yenilikçi ve akılcı projelerimizle, içinizden biri olarak, bize verilecek siyasi görevde, şehrimize en iyi ve kaliteli hizmeti, görev aşkı ile ifa etmeye devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz" diye konuştu.

110 MİLYON TASARRUF

Altunyuva, projelerinde kamuya kazandırdığı tasarruflarla dikkat çekti. İnşaat Mühendisi olan Altunyuva, Elazığ Güney Çevre Yolu projesini hiçbir kamulaştırma bedeli ödemeden tamamlayarak hazineye 110 milyon TL kamulaştırma bedeli tasarrufu sağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber