Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Nisan 2011 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR :Yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve batı, diğer yerlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Lokal Dolu yağışı, ani sel, lokal su baskını, vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya ile öğle saatlerinde Kocaeli ve Bilecik çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz (Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Antalya'nın doğu ilçeleri) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile öğle saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber