Tecavüze direnen öğretmene 20 bıçak/ Video

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 07 Nisan 2011 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 kişinin saldırısına uğrayan 23 yaşındaki öğretmen tecavüze direnince başına taşla vurulup bıçaklandı. Yoğun bakımdaki öğretmenin çantası da saldırganların elinde...

ERZURUM - 23 yaşındaki öğretmen A.K., Erzurum'da Pasinler ilçesi Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda görev yapıyordu.

Genç öğretmen, okuldan çıktıktan sonra evine giderken Ağaç Minare Mahallesi'nde saldırıya uğradı.

Yolda yürüyen öğretmenin ağzını kapatarak dar ve çıkmaz bir sokağa sürükleyen 3 saldırgan, öğretmene tecavüz etmek istedi.

Genç kadının karşı koyması üzerine saldırganlar öğretmenin başına taşla vurdular ve 20 yerinden bıçakladılar.

Kanlar içinde kalmasına rağmen saldırganların elinden kurtulan öğretmen A.K., 100 metre kadar uzaktaki anneannesinin evine gitti.

Kapıyı açan anneanne, torunu öğretmeni kanlar içinde görünce bayıldı. Evde bulunanlar durumu hemen polise bildirdi, genç öğretmen de ambulansla Erzurum'a nakledildi.

Üniversiteyi Ankara'da bitiren A.K., Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım altına alınırken, polis öğretmenin çantasını da alan saldırganların peşine düştü.

KPSS'nin iptal edilmesi üzerine Kaymakamlık oluru ile sözleşmeli öğretmen olarak görev yaparken saldırıya uğrayan A.K.'nın zorla götürüldüğü yerdeki kan izleri ve saldırganlara ait ip uçlarını toplamak için olay yeri inceleme uzmanları çalışma yaptı. Polis ekipleri, A.K.'nın öğrencilerini, mahalle halkını ve yakınlarını sorgulamaya başladı.

Kapıyı açtığında torunu A.'yı kanlar içinde gördüğü için büyük bir şok yaşadığını anlatan anneanne H.P., şöyle konuştu:

"Eli, yüzü, her tarafı kan içindeydi. 'Ne oldu, yavrum sana' dedim. Sadece 'saldırıya uğradım' diyebildi. Yüzünde ve başında kırıklar vardı. Sonrasında ikimizde bayılmışız. Gelinlerim A.'nın yüzünü yıkamış ve gelen ambulansla hastaneye götürmüşler. Kapıyı çaldığı ve tuttuğu yerler kanlıydı. İnsanlık dışı olay. Hangi vicdansız bunu yapar? Torunumun kurtulması için dua ediyorum."

Olayın çok üzücü ve çirkin olduğunu belirten Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, saldırganların en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edileceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber