Eskişehir CHP'de istifa

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2011 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Teşkilatı ile Merkez Odunpazarı ilçe yönetiminde görevli 4 yönetici, Eskişehir milletvekili aday listesine tepki olarak görevinden istifa etti.

CHP'nin Eskişehir'deki listelerinde yer alan milletvekili adaylarının çoğunluğunun kent dışından olmasına ilk tepki, partinin il ve Odunpazarı ilçe teşkilatından geldi.

CHP Merkez Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Serkan Şanlı ve İbrahim Aslan, İl Saymanı Hasan Emeksiz ile il yönetiminden Selahattin Kurtuluş, milletvekili aday listelerine ekip bilincinin yansıtılmadığı gerekçesiyle görevlerinden istifa etti. 4 CHP'li, istifalarını CHP İl Başkanlığı'na sundu.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan CHP Merkez Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Şanlı, "31 Ocak 2010 tarihinden bugüne kadar yaptığım CHP Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden, emek ve hizmetlerin değer görmemesi, ekip bilincinin listelere yansıtılamaması dolayısıyla oynanan sanal oyunlarda da figüran olamayacağımı Eskişehir kamuoyuna bildiriyorum. Bu bağlamda CHP Odunpazarı İlçe Yöneticiliğinden istifa ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber