Okul servisine katkıda bulunalım

Okullar hakkında ilk elden bilgiye ulaşmak amacıyla oluşturulan http://ogretmen.memurlar.net servisinin tüm güncelleştirmeleri tamamlanmıştır. Şuan için, okullara yorum, resim ve doküman girilebilmektedir. Toplam, 39 bin okula adres ve telefon bilgisi girilmiştir. Üyeler, servisin yayında olduğu 10 günlük zaman dilimi içinde 1500 okula yorum yazdı. Yine bine yakın doküman ve resim gönderildi. Önümüzdeki hafta 30 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacaktır. Okul servisinin yararlı olabilmesi amacıyla, tüm üyeleri; okuduğu, bildiği, çalıştığı okullar hakkında yorum yapmaya ve bu ortak sorumluluğa katkı vermeye davet ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mayıs 2011 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul servisine katkıda bulunalım

Okul servisindeki tüm bilgiler; Mayıs 2010 ve Şubat 2011 tarihli Tebliğler Dergisinde yer alan resmi dokümanlardan hazırlanmıştır.

Oluşturulan servis sayesinde, üyeler; yorum yazabilmekte, doküman ve resim gönderebilmektedir.

Şuan için, okulların hizmet puanı, zorunlu hizmet süresi, iki yıla bir kademe durumu, adres bilgisi otomatik olarak sisteme yüklenmiş; okul logoları, web site linki gibi diğer bilgiler ise üyelerin katkısı ile sisteme yüklenebilmektedir.

Ayrıca, üyelerin okuduğu ve/veya çalıştığı okulu seçebilmesi de mümkün hale getirilmiştir. İlerleyen dönemde üyelere yazı ve makaleleri ile fotoğraf ve videolarını ekleyebilme imkanı da tanınacaktır.

Hem yer değiştirme döneminde hem de ilk atamada, büyük yarar sağlayacağını düşündüğümüz bu servisin, bu işlevi görebilmesi üyelerin katkılarına bağlıdır. Bu çerçevede tüm üyeleri, bildiği, okuduğu ve çalıştığı okullar konusunda katkı sunmaya çağırıyoruz.

Okul servisine ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber