Öğretmen dayağı öğrencinin omuzunu kırdı iddiası/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2011 19:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

MALATYA'da, Edebiyat öğretmeni Ü.B.'nin boş ders sırasında gürültü yaptığı için sinirlenip dövdüğü iddia edilen lise 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki O.Ö. hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencinin omzunda kırık tespit edildi. Öğrenci ve ailesinin şikayetçi olduğu öğretmen Ü.B. hakkında da adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Olay bugün Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'nde meydana geldi. Edebiyat öğretmeni Ü.B.'nin, boş ders sırasında arkadaşlarıyla oynadığı sırada gelerek kendisine vurduğunu iddia etti. O.Ö., öğretmeninin ameliyatlı yerine vurduğunu daha sonra koridora çıkartarak duvara çarptığını ileri sürdü. Olay sonrası ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan lise 1'inci sınıf öğrencisi O.Ö., tedavi altına alındı. O.Ö.'nün çekilen röntgeninde sağ omzunda kırık olduğu ve göğsünde darp izi olduğu raporu verildi.

Ailenin şikayeti üzerine Edebiyat öğretmeni Ü.B. ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürülürken, tedavisi tamamlanan öğrenci ise taburcu edilerek eve gönderildi.

Öğretmen Ü.B. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber