Görevi devreden rektöre sözlü saldırı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Mayıs 2011 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇORUM Hitit Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Serdar Kılıçkaplan, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a devretti. Tören bitiminde otomobille üniversiteden ayrılan Prof. Dr. Kılıçkaplan'ın yolunu kesen ve üniversite personeli olduğu belirlenen bir kişi sözlü hakarette bulundu.

Hitit Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Serdar Kılıçkaplan, görevini Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a devretti. Hitit Üniversitesi Rektörlük devir teslim töreni, çok sayıda öğretim görevlisi ve üniversite personelinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Kılıçkaplan, 4 yıldır görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür etti. Onurlu bir görevi teslim aldığını dile getiren Prof. Dr. Alkan da, Hitit Üniversitesi'nin adını dünyada duyarmak için çok çalışacaklarını söyledi.

OTOMOBİLİN ÖNÜNÜ KESTİ

Konuşmaların ardından üniversite personeli tarafından uğurlanan Prof. Dr. Kılıçkaplan'ın otomobilinin önünü Sungurlu Meslek Yüksek Okulu'nda hizmetli olarak çalışan Özcan Alıcı kesti. Prof. Dr. Kılıçkaplan'ın sözlü hakaretlerde bulunan Alıcı'yı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirerek uzaklaştırdı. Olayın ardından bir açıklama yapan Prof. Dr. Kılıçkaplan, "Büyütülecek bir durum yok. Bu kişi sorunlu olduğu için kendisini Sungurlu Meslek Yüksek Okulu'nda görevlendirdim. Oda bugün saldırmaya kalktı hepsi bu. Bu kişiyi iyi tanırım. 'Neden beni gönderdin' gibilerinden biraz ağzını bozdu ama yapacak birşey yok" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber