Memurlar.net'in iphone ve ipad uygulamaları yayında...

Teknoloji ve internet dünyası, takip edemediğimiz bir hızda gelişiyor. Memurlar.net bugüne kadar sanal alemin sadece bir bölümündeydi. 2010 yılı Kasım ayı başından itibaren facebook'ta yayına başladı. Cep telefonuna uyumlu memurlar.net haberlerine erişim hizmetini geçen yıl başlatmamıza rağmen, en çok rağbet edilen Iphone uygulamamız bulunmuyordu. Bu ay itibariyle, Iphone ve Ipad uygulamalarına da artık ulaşmak mümkün...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mayıs 2011 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugüne kadar sadece masaüstü ve dizüstülerde yer alan explorerlar aracılığıyla memurlar.net'e ulaşmak mümkündü. Ancak teknoloji sürekli gelişiyor. Şuan için İE dışındaki explorerlarda bir kaç küçük sorunumuz var, bunları da aşmaya çalışıyoruz. Ancak bu çalışmamız devam ederken, iphone ve ipad uygulamalarımız hazırlandı.

Iphone ve Ipad ile, dünyanın neresinde olursanız olun, memurlar.net'in özel haberlerine, birden fazla mecrayı takip ederek oluşturulan ilanlarına, uzmanlarınca cevap verilen sorucevap bölümlerine artık ulaşmanız çok kolay.

Iphone kullanıcıları Apple'ın sitesinden memurlar.net uygulamasını yükleyerek kullanmaya başlayabilirler. İlgili sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

Iphone dışında bir cep telefonu kulanan ziyaretçilerimiz ise geçen yıldan bu yana memur.mobi adresinden, memurlar.net'in haber, ilan ve soru ve cevap bölümlerine ulaşabilmektedir. Bu serviste reklam ve görsel olmadığı için, çok fazla bir byte tüketimi olmamaktadır. Bu nedenle, cep telefonundan memurlar.net'e girmek isteyenlerin, yüksek bir maliyetle karşılaşmaması için mutlkaka http://memur.mobi adresini kullanmaları gerekmektedir.

Memurlar.net cep telefonları dışında, son zamanların yükselen trendi Ipad'e uygun yazılımını da oluşturdu. Ipad kullanan ziyaretçilerimiz apple'ın arama sayfasından memurlar.net'in uygulamasını indirebilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber