Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Mayıs 2011 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ege, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), İç Anadolu'nun batısı (Ankara, Eskişehir, Konya), Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Hakkari) ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Bolu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. İç bölgelerde mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım düşmesi vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Gece saatlerinden itibaren rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esecek.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Muğla ve Kütahya ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz çok bulutlu, öğleden sonra Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir ve Konya çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber