Aziz Kocaoğlu: Seni aday yapanın Allah belasını versin/ Vídeo

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 11 Haziran 2011 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, 'Körfez'in pis kokusu' üzerinden gerilim yaşadığı CHP Milletvekili Susam'a, basının önünde patladı: Terbiyesiz adam manyak, seni aday yapanın Allah belasını versin

önceki habersonraki haberSeçime saatler kala, İzmir CHP'deki huzursuzluk basının önünde su yüzüne çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam, dün İzmir projelerini açıklamak üzere yan yana basının karşısına çıktı. Örgütlerin de yer aldığı toplantıda aniden Kocaoğlu'nun sesi yükselmeye başladı. Durumu fark eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Kocaoğlu'nun sesi iyice yükseldi ve Susam'a, "Sen bana hesap soracak adam mısın? Yeter 7 yıldır senden çektiğimiz. Burama kadar geldi. Sen kimsin ya!" diye bağırdı.

SUSAM: SEÇİMDEN SONRA

Sessiz kalan Susam'ın "Ağabey ayıp olmuyor mu?" sözlerine daha da sinirlenen Kocaoğlu, sandalyesinden kalkarak, salonu terketti. Kocaoğlu dışarı çıkarken de "Seni listeye alanın da Allah belasını versin" diye bağırmaya devam etti. İl yöneticileri ve ilçe belediye başkanları donup kalırken Susam, "istenmeyen bir olay" yaşandıklarını söyledi ve "Bunlar bugünün konuları değil. 13 Haziran'dan sonra konuşuruz'' dedi. İddialara göre, tartışmanın fitilini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti ateşledi. Kılıçdaroğlu, parti toplantısında "Harmandalı çöplüğü ve Körfez'in pis kokmasıyla" ilgili sorularla karşılaştı. Kocaoğlu, yakın çevresine bu soruyu Mehmet Ali Susam'ın sordurduğunu söyledi.

BAŞKAN'LA VEKiL BiRBiRiNE GiRDi

Başkan ile vekilin birbirine girmesi, olaya tanık olan partilileri şok etti. CHP İl Başkanı Tacettin Bayır ise olayın büyütülmemesi gerektiğini söyledi. "Aile içinde bir tartışma" diyen Bayır, şöyle konuştu: "Oturup çözeriz. Hesap sorma durumu yanlış anlamadan kaynaklanabilir. Bir konu üzerinde anlaşmazlık çıkmış olabilir. Kamuyu ilgilendiren, büyütecek bir olay değil. İzmir hoşgörü kentidir. İki gün sonra bir yerde rakı içerken görürsünüz. "

'iKiMiZ HAKKINDA DA DOSYALAR VARSA...'

Çiğli ve Balçova Belediye başkanları, Kocaoğlu'nu sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Kocaoğlu'nun, "Ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Partiyi ve İzmir'i ne hale getirdiğiniz ortada. İkimizin hakkında da dosyalar varsa ne olduğunu ortaya koyalım" dediği de öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber