CHP'de moraller bozuk

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2011 21:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Haziran seçimleri için başarı çıtasını en az yüzde 30'un üzerinde belirleyen CHP'de moraller bozuk. Sandıkların açılmasıyla birlikte illerden gelen sonuçlar beklenenin altında çıkınca, CHP Genel Merkezi adeta sessizlige büründü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapıyor. Saat 18.00 itibariyle seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte, CHP Genel Merkezi bahçesine kurulan barkovizyondan yansıtalan sonuçlar partililer tarafından ilgiyle izlendi. Ancak sandıklar açıldıkça baştaki seviç ve heyecan, yerini daha sonra endişeli bir bekleyişe bıraktı. Türkiye geneli oyların büyük bir kısmının açıklanmasıyla birlikte CHP Genel Merkezi ve bahçesinde toplanan kalabalık adeta sessizliğe büründü.

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ne geldi. Binanın garaj kısmından giriş yapan Kılıçdaroğlu'nun genel merkezde kurmayları ile birlikte sonuçları izleyip değerlendirme yaptığı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu'nun, ilerleyen saatlerde genel merkezin önüne kurulan kürsüde bir konuşma yapması ve sonuçları degerlerdirmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber