14 Haziran 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 14 Haziran 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Gül, saat 12.00'de TİKA Başkanı Serdar Çam'ı, saat 16.00'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Erdoğan, saat 11.00'de merkez binada Bakanlar Kurulu toplantısına katılacak, saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Köşk'te bir araya gelecek, saat 17.30'da MYK toplantısına başkanlık yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- "Savunma Sanayiinde Borun Kullanımı Çalıştayı'', saat 09.30'da Savunma Sanayi Müsteşarlığında yapılacak.

- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, saat 11.00'de hac için kayıt yenileten ve ön kayıt yaptıran vatandaşların bilgisayar ortamında yapılacak kura çekimine katılacak.

- Emniyet Genel Müdürlüğü, saat 14.00'de AB uyum çalışmaları kapsamında "Yasa Dışı Göçmenler için Geri Gönderme Merkezinin Tesisi Projesi"nin kapanış toplantısını yapacak.

- Halkın Hukuk Bürosu, Üsküdar Adliyesi'nde saat 09.10'da, 19 Aralık 2000 yılındaki operasyonun ardından güvenlik güçlerine açılan davanın duruşmasını izleyecek.

- Petrol İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Muhsin Alkan, İstanbul Dedeman Otel'de saat 10.00'da, akaryakıt kaçakçılığı ve fiyatları konulu basın açıklaması düzenleyecek.

- İstanbul'da Yaşayan Suriyeliler, Rus Konsolosluğu önünde saat 12.00'de, BM Güvenlik konseyinde Suriye'de yaşanan katliamların durmasına yönelik kınama ve yaptırım kararının çıkması için Rusya'nın da katılım göstermesi gerektiğini belirten bir mektup verecek.

- Eski CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Sürmeli Otel'de saat 13.00'te, 12 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirme toplantısı düzenleyecek.

- Bursa'da saat 11.00'de Kızılay tarafından Dünya Kan Bağışçıları Günü kutlanacak.

-Toyota Pazarlama ve Satış CEO'su Ali Haydar Bozkurt, saat 12.00'de Çanakkale Toyota Plaza'da yapacağı toplantıda, genel seçim sonuçlarının otomotiv sektörüne etkilerini değerlendirecek.

- Çanakkale'de ilköğretim okullarının sene sonu toplu mezuniyet töreni, 19.00-22.00 saatleri arasında 18 Mart Stadyumu'nda yapılacak.

- Kütahya'da düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Finali, saat 18.00'de Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------

- Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanacak Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi'nin 5. maçı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. Müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

İHA

14 Haziran Salı 2011

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık'ta toplanacak. Erdoğan daha sonra Çankaya Köşkü'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek. 61. hükümetin kurulabilmesi için 60. hükümetin istifasını sunacak olan Erdoğan, Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesinin ardından partisinin MYK toplantısı'na katılacak. (11.00/16.00/17.30)

Cumhurbaşkanı Gül, TİKA Başkanlığı'na getirilen Serdar Çam'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (12.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in katılımı ile hac için kayıt yaptıranların kurası çekilecek. (11.00)

Güney Afrika İzmir Fahri Başkonsolosu Tamer Taşkın ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi'nin katılımıyla "Afrika'daki İş Ortamı ve İş Olanakları" konulu toplantı yapılacak. (10.00)

Türkçe olimpiyatları için İstanbul'da bulunan öğrenciler, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ü ziyaret edecek. (11.00)

Türk Telekom ve Motorola, yeni işbirliklerini basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacak. (09.30)

Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürü Nihat Kaya, Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi'nde toplantı düzenleyecek.(10.00)

Hatay'ın Yayladağı ve Altınözü ilçelerine gelen ve çadır kentlere yerleştirilen Suriyeliler ile ilgili gelişmeler takip ediliyor

Şanghay İşbirliği Örgütü'ne üye ülkelerin liderleri Kazakistan'ın başkenti Astana'daki zirvede bir araya geliyor.

SPOR

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ay sonunda yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (15.00)

Beko Basketbol Ligi play-off play-off 5. maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown karşı karşıya gelecek. (20.00)

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber