15 Haziran 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 15 Haziran 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde, saat 14.30'da OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin ve beraberindeki heyeti, saat 15.30'da veda ziyaretinde bulunacak Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz'u kabul edecek.

TBMM Başkanı Şahin'in programı

- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Ovacık ilçesinde bazı köylere teşekkür ziyareti yapacak. İl merkezine geçecek olan Şahin, mazbatasını alacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde saat 11.00'de, partisinin MKYK Toplantısı'na katılacak. Erdoğan, saat 16.00'da Suriye Devlet Başkanı'nın Özel Temsilcisi Türkmani'yi kabul edecek.

Bakanların programı

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davuoğlu, Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Ankara'ya çağırılan bölgedeki Türk Büyükelçileri ile toplantı yapacak.

- İçişleri Bakanı Osman Güneş, Ankara'da saat 10.00'da, Polis Koleji'nin 61. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul'da saat 21.00'de, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın açılış törenine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Fuar Merkezi'nde saat 10.00'da ICCI 17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'na, Wow Otel'de saat 19.30'da Enerji Ödülleri Gecesi ve ICCI Gala Yemeğine katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'de saat 10.00'da, Balçova Termal Tesisleri'nde düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP MYK Toplantısı, parti genel merkezinde saat 11.00'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul'da tedavisine devam edilen İbrahim Tatlıses'in doktorları Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon ve Dr. Köksal Holoğlu, Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde saat 11.00'de, ünlü sanatçının sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapacak.

- Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, İstanbul'da saat 09.30'da, Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenen ''10. Yılında Türkiye'de Bologna Süreci Uygulamaları'' konulu toplantıya katılacak.

- İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İstanbul'daki İHH İnsani Yardım Vakfı Merkezi'nde saat 11.00'de, Mavi Marmara gemisine yapılan saldırının yıldönümü anısına düzenlenen "Mavi Marmara" konulu resim, şiir ve deneme yarışması ödül törenine katılacak.

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Burhan Felek Spor Salonu'nda saat 10.30'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Valilik Kupası ödül törenine katılacak. Şile'de saat 12.00'de Fen Lisesi ve Turizm Otelcilik Okulu inşaat sahasında inceleme yapacak olan Mutlu, daha sonra Işık Üniversitesi, Şile Kaymakamlığı ve Şile Belediyesi, Şile Feneri ile bazı köyleri ziyaret edecek.

- İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklaması düzenlenecek.

- Haliç Üniversitesi 2010-2011 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, İstanbul Beyoğlu'ndaki Haliç Kongre Merkezi'nde saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

- Türkiye İstatistik Kurumu, Ankara'da saat 10.00'da, Mart ayı istihdam verilerini açıklayacak.

- Eğitimciler Birliği Sendikası tarafından hazırlanan "Öğrencilerin Meslek Seçimini Etkileyen Faktörler" konulu araştırmanın sonuçları, Ankara'da saat 10.00'da, Çuburambar MADO'da düzenlenen basın toplantısı ile açıklanacak.

- Artvin'in Hopa ilçesinde çıkan olaylarda yaralanan ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören koruma polisi Serdar Erkan, ambulans uçakla gönderileceği Ankara'da GATA Askeri Hastanesi'ne sevk edilecek.

- Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü, Kepez Belediyesi, Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği'nin ortaklığı ile 15 Haziran tarihinin "Yaşlılara Şiddet, İhmal ve Suiistimal Farkındalılık Günü" olarak kabul edilmesinin talep edileceği basın toplantısı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde saat 10.30'da düzenlenecek.

- 20-24 Temmuz tarihlerinde Aspendos Antik Tiyatroda düzenlenecek olan Uluslararası 1. Caz Festivali'ne ilişkin basın toplantısı, saat 11.30'da Antalya The Marmara Hotel'de düzenlenecek.

- Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, derneğin Konya Şubesi'nde saat 12.30'da basın toplantısı yapacak.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------

- A Milli Bayan Basketbol Takımı, saat 11.20'de, Avrupa Şampiyonası için İstanbul'dan Polonya'ya gidecek.

İHA

15 Haziran Çarşamba 2011

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin ile Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz'u kabul edecek. (14.30/15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde MKYK toplantısı yapacak. Erdoğan daha sonra parti merkezinde Suriye Devlet Başkanı'nın özel temsilcisini kabul edecek. (11.00/16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti merkezinde MYK toplantısı yapacak. (11.00)

Bu yıl 9.'su düzenlenen ?Uluslararası Türkçe Olimpiyatları', Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilecek törenle başlayacak. Törene Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da katılacak. (20.00)

İçişleri Bakanı Osman Güneş, polis kolejinin mezuniyet törenine katılacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye'deki gelişmeler nedeniyle bölgedeki Türk Büyükelçileri ile Ankara'da toplantı yapacak.

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, basın açıklama yapacak. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak (11.00)

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları Zirvesi Kazakistan'ın başkenti Astana'da devam ediyor.

SPOR

İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Valilik Kupası Atletizm Yarışları ödül töreni İstanbul'da yapılacak. (10.30)

A Milli Kadın Takımı, 18 Haziran ? 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 33. FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası için müsabakaların yapılacağı Polonya'ya gidecek. (11.20)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber