DSİ, 2005 Yılında Atama Yapacağı Kadroları Açıkladı

KPSS adaylarının bilgi edinme yoluyla kamu kurumlarına yaptığı başvurular çok yoğun olunca kamu kurumları daha daha şeffaf olmaya başladı. Şeffaf bir şekilde 2005 yılında hangi kadrolara KPSS ile atama yapacağını açıklayan ilk kurum DSİ oldu. Devlet Su İşlerinin yaptığı açıklamaya göre mühendis, tekniker, teknisyen, avukat, memur ve veri hazırlama ve kontrol işletmeni olmak üzere toplam 311 kadroya atama yapılması için Devlet Personel Başkanlığına müracaatta bulunulmuştur. DSİ'nin açıklamasını görmek için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Nisan 2005 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEMURLAR.NET'İN NOTU 1: Kamu kurumları, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN'in resmi yazısı üzerine atama yapmak istedikleri kadroları Devlet Personel Başkanlığına 30/04/2005 tarihine kadar bildirmek zorundadır. Gelen talepler, DPB tarafından mevzuata uygun olarak bir stanadarda kavuşturulduktan sonra yayımlanması için ÖSYM Başkanlığına gönderilecektir. Aşağıda yer alan DSİ'nin açıklamasının bu kapsamda değeerlendirilmesi gerekmektedir.

2: Aşağıdaki yazı Forum bölümümüzden alınmıştır. Görüş alış verişinde bulunabilmek için Forum bölümünü mutlaka takip ediniz.


DSİ'nin 2005 KPSS Alımlarına İlişkin Açıklaması

Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatının 2005 yılı mühendis, tekniker, teknisyen, avukat, memur ve veri hazırlama ve kontrol işletmeni ihtiyacının karşılanmasına esas olmak üzere aşağıda atanacağı yer (il bazında), unvan, branş ve adetleri belirtilen toplam 311 adayın kurumumuza yerleştirilmesi için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden yerleştirme talebinde bulunulmuştur. Yerleştirme işlemleri ÖSYM'nin yayımlayacağı Yerleştirme Kılavuzu'ndaki bilgilere göre KPS sınavına katılan adayların tercihleri doğrultusunda ilgili kurum tarafından yapılacağından, adayların bu konudaki müracaatlarını kurumumuza değil ÖSYM'ne yapmaları gerekmektedir.

İnşaat, (108 kişi)
Makine, (24 kişi)
Elektrik, (18 kişi)
Harita, (20 kişi)
Elektrik-Elektronik, (13 kişi)
Meteoroloji, (7 kişi)
Elektronik-Haberleşme, (3 kişi)
Çevre, (11 kişi)
Elektronik, (1 kişi)
Jeoloji, (3 kişi)
Metalurji, (1 kişi)
Kimya,(2 kişi)
Bilgisayar, (13 kişi)
Makina Teknikeri, (1 kişi)
Elektrik Teknikeri, (1 kişi)
Bilgisayar Teknikeri, (1 kişi)
Harita Teknikeri, (2 kişi)
Bilgisayar Teknisyeni, (1 kişi)
Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, (5 kişi)
Memur, (72 kişi)
Avukat (12 kişi)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber